Menu Sluiten

Veilingen Groenten En Fruit


Veilingen Groenten En Fruit

Veilingen Groenten En Fruit

Onze producten dbs nv biedt heel wat belgische soorten groenten en fruit. Door onze ligging op de veilingterreinen van belorta voorheen mechelse veilingen is de keten tussen producent en verbruiker uitermate kort. het flandriakeurmerk is dan ook een van de belangrijkste merken dat door dbs nv gevoerd wordt Veilingen Groenten En Fruit met gegarandeerde rendementsstijging Door de jarenlange ervaring heeft dbs nv ook een steve reputatie weten op te bouwen voor importproducten zoals tomaten komkommers paprika broccoli courgetten aardbeien wortelen uit nederland spanje en italie bloemkool uit frankrijk clementines appelsienen meloenen perziken nectarines pruimen uit spanje en italie kiwi uit nieuwzeeland en italie ananas uit ivoorkust mede bekijk ook eens Veilingen Groenten En Fruit hierdoor kan dbs nv aan de klanten het hele jaar kwaliteitsproductegaranderen Veilingen Groenten En Fruit gespecialiseerde bedrijven Groenten andijvie aubergines bloemkool broccoli courgettes eikeblad rood groen selder wit groen knolselder komkommer krulandijvie lollo bionda lollo rossa mini tros tomaten multicolor sla paprika pastinaak prei los bussels pruimtomaten los. tros sla spinazie sprui.

Welkom bij de limburgse tuinbouwveiling intranet login menu home de veiling vandaag medewerkers infrasuctuur werking kwaliteit export aanbod informatie faq links nieuws contact telefoon openingsuren email infoltv.be limburgse tuinbouwveiling de limburgse tuinbouw veiling is een telercoperatie van groenten en fruittelers limburgse tuinbouwveiling de limburgse tuinbouwveiling vandaag telercoperatie Extra uitleg over Veilingen Groenten En Fruit de limburgse tuinbouw veiling is een telercoperatie van groente en fruittelers met leden waaronder actieve leden en een uitgebreid kopersclinteel. Ons kopersclinteel bestaat voornamelijk uit exporteurs groothandelaars grootdistributie winkeliers en lokale marktkramers industrie en importeurs Veilingen Groenten En Fruit maatwerk Onze veiling heeft tot doelstelling het verkopen van alle verse groenten en fruit van onze leden aan een zo hoog mogelijke prijs. In tegenstelling tot de meeste andere veilingen in belgi zijn we niet zo groot. Onze slogan luidt dan ook klein maar flexibel en vooral ook milieubewust Informeer je over Veilingen Groenten En Fruit Om een zo n ruim mogelijke mar.

Meer info over Veilingen Groenten En Fruit

Produktie en aankoop centrale ligging demargro is gevestigd in vlaanderen in het hart van een van de grote europese teeltgebieden. We zijn dan ook perfect in staat groenten en fruit van de hoogste kwaliteit te leveren. Vinger aan de pols demargro is lid van alle belgische veilingen waar wij elke dag onze verse producten kopen Veilingen Groenten En Fruit prijs aanvragen De sector groenten en fruit worden gekocht op een dagelijkse basis via de reoveiling in roeselare door middel van het simultane verkoop systeem . Dit betekent dat we kopen op de veilingen in roeselare mechelen sttuiden hoogstraten en andere veilingen op hetzelfde moment. Bij elke veiling is een demargro kwaliteitscontroleur aanwezig die de kwaliteit van de aangeboden producten op een dagelijkse basis kan monitoren bekijk onze keuze in Veilingen Groenten En Fruit Eigen productie afgezien van de gekochte producten op veilingen hebben we ook een dagelijkse aanvoer van verse groenten en fruit van onze eigen producenten. Prodemar bvba is onze eigen tuinbou.

Welkom bij de limburgse tuinbouwveiling intranet logimenu home de veiling vandaag medewerkers infrastructuur werking kwaliteit export aanbod informatie faq links nieuws contact telefoon openingsuren email infoltv.be limburgse tuinbouwveiling de limburgse tuinbouw veiling is een telercoperatie van groenten en fruittelers limburgse tuinbouwveiling de limburgse tuinbouwveiling vandaag Veilingen Groenten En Fruit zorgt voor een snelle ROI telercoperatie de limburgse tuinbouw veiling is een telercoperatie van groente en fruittelers met leden waaronder actieve leden en een uitgebreid kopersclinteel Belangstelling i n Veilingen Groenten En Fruit Ons kopersclinteel bestaat voornamelijk uit exporteurs groothandelaars grootdistributie winkeliers en lokale marktkramers industrie en importeurs. Onze veiling heeft tot doelstelling het verkopen van alle verse groenten en fruit van onze leden aan een zo hoog mogelijke prijs..

Sitemap nl fr home ons bedrijf diensten producten contact contactgegevens guy de winne gentsesteenweg aalst tel bureel .. Fax bureel .. Gsm guy .. Gsm nelly .. Gsm pascal .. Welkom op onze website bent u op zoek naar een leverancier van fruit en groenten dan bent u bij ons de juiste plaats fruit en groenten van de winne … Een winner … Omdat wij streven na. tevreden klanten iedere dag halen we op de belangrijkste veilingen en importcentra fruit en groenten op brengen die naar onze verzorgde en moderne opslagplaats van daaruit worden de bestellingen met de grootste zorg klaargezet en verdeeld of opgehaald door onze klanten heb je belangstelling in Veilingen Groenten En Fruit Lees mr home ons bedrijf diensten producten contact copy alle rechten voorbehouden attractivedesign webmanager.</p